אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים עוגות תפוחים

3,982
צפיות

עוגת תפוחים בחושה חלבית

המתכון של
עוגת תפוחים בחושה חלבית

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 ביצים M
  • קורט מלח
  • 1 סוכר וניל
  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 200 מי"ל לבן/אשל
  • 1/2 2 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפייה
  • 1/4 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית קינמון
  • 3-4 תפוחים קלופים וחתוכים
אופן ההכנה
  • 1

    עוגת תפוחים בחושה חלבית.


  • 2

    נדיה אביזוב גדלוב.


  • 3

    *כוס חד פעמי לשתייה חמה..


  • 4

    להקציף ביצים עם קורט מלח ובהדרגה להוסיף את הסוכר וסוכר וניל להוריד מהירות ולהוסיף בזרם איטי את השמן אשל ותפוחים..


  • 5

    את היבשים לנפות ולערבב עד לתערובת אחידה.(לא לערבב מידי אחר העוגה תצאה דחוסה)..


  • 6

    לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות בערך 40-45 דק'. אפייה רגילה לא בטורבו..


  • 7

    אני אפיתי בתבנית עגולה חדפ"ע..


1

עוגת תפוחים בחושה חלבית.


2

נדיה אביזוב גדלוב.


3

*כוס חד פעמי לשתייה חמה..


4

להקציף ביצים עם קורט מלח ובהדרגה להוסיף את הסוכר וסוכר וניל להוריד מהירות ולהוסיף בזרם איטי את השמן אשל ותפוחים..


5

את היבשים לנפות ולערבב עד לתערובת אחידה.(לא לערבב מידי אחר העוגה תצאה דחוסה)..


6

לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות בערך 40-45 דק'. אפייה רגילה לא בטורבו..


7

אני אפיתי בתבנית עגולה חדפ"ע..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים