לןגן

עוגת תפוחים בחושה חלבית

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 05/10/2019 | 01:10
עוגת תפוחים בחושה חלבית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוגת תפוחים בחושה חלבית

  2. נדיה אביזוב גדלוב

  3. *כוס חד פעמי לשתייה חמה.

  4. להקציף ביצים עם קורט מלח ובהדרגה להוסיף את הסוכר וסוכר וניל להוריד מהירות ולהוסיף בזרם איטי את השמן אשל ותפוחים.

  5. את היבשים לנפות ולערבב עד לתערובת אחידה.(לא לערבב מידי אחר העוגה תצאה דחוסה).

  6. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות בערך 40-45 דק'. אפייה רגילה לא בטורבו.

  7. אני אפיתי בתבנית עגולה חדפ"ע.