ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
רבע קילו בשר טחון בקר טרי
-
חצי כוס כוסברה ופטרוזליה קצוצים דק
-
-
-
-
-
-
-
חצי כוס פטריות חתוכות דק ( למי שרוצה)
אופן ההכנה
-
1
להפשיר את הבצק עלים כ8 שעות מראש..
-
2
לטגן בצל כוסברה פטרוזליה ושום והבצל 10 דקות אחכ להוסיף את התבלינים לחכות מעט שיתקרר לקחת קערה לשים את הבשר ואת מה שטיגנו ולערבב..
-
3
לפתוח את הבצק עלים לריבוע לשים הכל במרכז ולסגור כספר ועם מזלג להדק טוב למרוח ביצה ושומשום ולאפות בחום 200 מעלות אפייה רגילה 30 דקות..
-
4
אם רוצים לקשט למעלה פשוט לקחת קורצנים ולהדק על הבצק לפני שמברישים בביצה (:.
1
להפשיר את הבצק עלים כ8 שעות מראש..
2
לטגן בצל כוסברה פטרוזליה ושום והבצל 10 דקות אחכ להוסיף את התבלינים לחכות מעט שיתקרר לקחת קערה לשים את הבשר ואת מה שטיגנו ולערבב..
3
לפתוח את הבצק עלים לריבוע לשים הכל במרכז ולסגור כספר ועם מזלג להדק טוב למרוח ביצה ושומשום ולאפות בחום 200 מעלות אפייה רגילה 30 דקות..
4
אם רוצים לקשט למעלה פשוט לקחת קורצנים ולהדק על הבצק לפני שמברישים בביצה (:.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים