ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
טבעת מתוקה
-
-
-
-
-
-
4 כוסות קמח לבן מנופה כוס חד פעמית
-
-
המילוי
-
-
2 תפוחי עץ מקולפים חתוכים לקוביות
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להכנת המילוי.
-
2
במחבת מניחים את התפוחים ומוסיפים להם את הסוכר. מקרמלים את התפוחים היטב. לרכות..
-
3
מוסיפים קורט קינמון/ 1/4 כפית. מורידים מהכיריים..
-
4
מצננים היטב ומוסיפים את הגבינה. האגוזים ומערבבים. וממלאים.
-
5
להכנת הבצק המיוחד.
-
6
לערבב את כל המרכיבים לבצק..
-
7
לצבוט מהבצק גושים. לרדד לעלה. ולמלא במלית. לסגור היטב.
-
8
להניח את הטבעת/ הטבעות בתבנית מרופדת. להבריש בביצה טרופה ולפזר שומשום..
-
9
תנור שחומם מראש ל-170 מעלות. אפיה כ- 20- 25 דקות. זהובות.
-
10
אפשרות שניה כשמוצאים את הטבעות מהתנור מצננים ומזלפים שוקולד מומס מאד טעים.
1
להכנת המילוי.
2
במחבת מניחים את התפוחים ומוסיפים להם את הסוכר. מקרמלים את התפוחים היטב. לרכות..
3
מוסיפים קורט קינמון/ 1/4 כפית. מורידים מהכיריים..
4
מצננים היטב ומוסיפים את הגבינה. האגוזים ומערבבים. וממלאים.
5
להכנת הבצק המיוחד.
6
לערבב את כל המרכיבים לבצק..
7
לצבוט מהבצק גושים. לרדד לעלה. ולמלא במלית. לסגור היטב.
8
להניח את הטבעת/ הטבעות בתבנית מרופדת. להבריש בביצה טרופה ולפזר שומשום..
9
תנור שחומם מראש ל-170 מעלות. אפיה כ- 20- 25 דקות. זהובות.
10
אפשרות שניה כשמוצאים את הטבעות מהתנור מצננים ומזלפים שוקולד מומס מאד טעים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים