תקציר המתכון: בצק ספידי מתוק ממולא לערב חגיגי
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
להכנת המילוי
במחבת מניחים את התפוחים ומוסיפים להם את הסוכר. מקרמלים את התפוחים היטב. לרכות.
מוסיפים קורט קינמון/ 1/4 כפית. מורידים מהכיריים.
מצננים היטב ומוסיפים את הגבינה. האגוזים ומערבבים. וממלאים
להכנת הבצק המיוחד
לערבב את כל המרכיבים לבצק.
לצבוט מהבצק גושים. לרדד לעלה. ולמלא במלית. לסגור היטב
להניח את הטבעת/ הטבעות בתבנית מרופדת. להבריש בביצה טרופה ולפזר שומשום.
תנור שחומם מראש ל-170 מעלות. אפיה כ- 20- 25 דקות. זהובות
אפשרות שניה כשמוצאים את הטבעות מהתנור מצננים ומזלפים שוקולד מומס מאד טעים