ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
למלית
-
-
-
-
-
2 תפוחי אדמה רתוחים ומרוסקים לפירה
-
-
אופן ההכנה
-
1
מכינים את הבצק: מערבבים היטב עם כף עץ את חומרי הבצק עד שנפרד מהקערה, עוטפים בניילון נצמד ומקררים למספר שעות עד שהתקשה.
-
2
מכינים את המילוי: קוצצים בסלייסר פטרוזיליה, פטריות שיני שום, 3 ביצים קשות וחצילים מטוגנים, מרתיחים 2 תפוחי אדמה ומרסקים לפירה ומוסיפים לתערובת, מוסיפים חריף (כל סוג שאוהבים) ומערבבים היטב.
-
3
מוסיפים את תערובת הגבינות ומערבבים היטב.
-
4
מקמחים משטח עבודה ומרדדים דק.
-
5
מניחים חצי מהבצק המרודד על סיר שטוח ורחב או תבנית, מכניסים את המלית ויוצרים גומות.
-
6
סוגרים עם החלק השני של הבצק, מורחים ביצה טרופה ושומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני למשך 40 דקות או עד שמשחים מעט.
1
מכינים את הבצק: מערבבים היטב עם כף עץ את חומרי הבצק עד שנפרד מהקערה, עוטפים בניילון נצמד ומקררים למספר שעות עד שהתקשה.
2
מכינים את המילוי: קוצצים בסלייסר פטרוזיליה, פטריות שיני שום, 3 ביצים קשות וחצילים מטוגנים, מרתיחים 2 תפוחי אדמה ומרסקים לפירה ומוסיפים לתערובת, מוסיפים חריף (כל סוג שאוהבים) ומערבבים היטב.
3
מוסיפים את תערובת הגבינות ומערבבים היטב.
4
מקמחים משטח עבודה ומרדדים דק.
5
מניחים חצי מהבצק המרודד על סיר שטוח ורחב או תבנית, מכניסים את המלית ויוצרים גומות.
6
סוגרים עם החלק השני של הבצק, מורחים ביצה טרופה ושומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני למשך 40 דקות או עד שמשחים מעט.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים