אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

781
צפיות

פרנץ' טורטייה במילוי גבינה צפתית ותפו"א

המתכון של
פרנץ' טורטייה במילוי גבינה צפתית ותפו"א

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 7-8 טורטיות (חצויות לחצי)
  • 3 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
  • 3 ביצים
  • 100 גרם גבינה צפתית
  • 3 כפות שמן או תרסיס שמן
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    מרתיחים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך.


  • 2

    מעבירים אותם למסננת מעל קערה, לניקוז נוזלים וצינון.


  • 3

    אחרי שתפוחי האדמה התקררו, בקערה מועכים אותם לפירה (בינוני ללא גושים).


  • 4

    מוסיפים 100 גרם גבינה צפתית, מתבלים ומועכים שוב עד לעיסה אחידה, טועמים טיפה ואם צריך מתקנים תיבול.


  • 5

    חותכים את דפי הטורטיות לחצאים.


  • 6

    מורחים בנדיבות מהעיסה ברבע הטורטייה וסוגרים ליצרת משולש.


  • 7

    טורפים 3 ביצים בקערה נפרדת וטובלים את משולשי הטורטייה בביצה.


  • 8

    מחממים על אש בינונית מחבת עם 3 כפות שמן או תרסיס שמן.


  • 9

    בזהירות מניחים את משולשי הטורטייה הטבולים בביצה בעדינות במחבת.


  • 10

    מטגנים כל צד עד להזהבה יפה ומוציאים את המשולשים על צלחת עם נייר סופג - לצינון.


  • 11

    מגישים בצלחת לצד סלט ירקות.


1

מרתיחים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך.


2

מעבירים אותם למסננת מעל קערה, לניקוז נוזלים וצינון.


3

אחרי שתפוחי האדמה התקררו, בקערה מועכים אותם לפירה (בינוני ללא גושים).


4

מוסיפים 100 גרם גבינה צפתית, מתבלים ומועכים שוב עד לעיסה אחידה, טועמים טיפה ואם צריך מתקנים תיבול.


5

חותכים את דפי הטורטיות לחצאים.


6

מורחים בנדיבות מהעיסה ברבע הטורטייה וסוגרים ליצרת משולש.


7

טורפים 3 ביצים בקערה נפרדת וטובלים את משולשי הטורטייה בביצה.


8

מחממים על אש בינונית מחבת עם 3 כפות שמן או תרסיס שמן.


9

בזהירות מניחים את משולשי הטורטייה הטבולים בביצה בעדינות במחבת.


10

מטגנים כל צד עד להזהבה יפה ומוציאים את המשולשים על צלחת עם נייר סופג - לצינון.


11

מגישים בצלחת לצד סלט ירקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים