אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

6,096
צפיות

לחמניות שום ופרמזן

המתכון של
לחמניות שום ופרמזן

לחמניות שום טעימות במיוחד.. מתאימות לכל אירוח חלבי.. ובפרט לחג השבועות❤️❤️

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 גביע קוטג
  • 1 גביע יוגורט
  • 2.5 כוסות קמח
  • רבע כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית מלח
  • ❤️ למלית
  • 4 שיני שום כתוש
  • 100 גרם חמאה
  • 2 כפות בזיליקום קצוץ
  • קורט מלח
  • 100 גרם גבינה קשקבל / צהובה/ בולגרית
  • 100 גרם פרמזן
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת הבצק; מחממים תנור ל200 מעלות.


  • 2

    בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים ילד קוטג ויוגרט.


  • 3

    בקערה נפרדת את היבשים.


  • 4

    ומאחדים יחד למיקסר עד שנוצר בצק.


  • 5

    להכנת המלית;.


  • 6

    בקערה קטנה : חמאה, שום, בזיליקום ומלח במיקרוגל..


  • 7

    מרדדים את הבצק ובעזרת מברשת מברישים חצי מהכמות, ומפזרים מעל גבינות..


  • 8

    מגלגלים את הבצק בעדינות, חותכים לחלקים שווים..


  • 9

    משמנים תבנית שקעים, ומניחים. ולתנור ל20 דקות.


  • 10

    כשיוצא מהתנור מברישים את החלק העליון בחמאה שנותרה. בתאבון❤️.


1

להכנת הבצק; מחממים תנור ל200 מעלות.


2

בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים ילד קוטג ויוגרט.


3

בקערה נפרדת את היבשים.


4

ומאחדים יחד למיקסר עד שנוצר בצק.


5

להכנת המלית;.


6

בקערה קטנה : חמאה, שום, בזיליקום ומלח במיקרוגל..


7

מרדדים את הבצק ובעזרת מברשת מברישים חצי מהכמות, ומפזרים מעל גבינות..


8

מגלגלים את הבצק בעדינות, חותכים לחלקים שווים..


9

משמנים תבנית שקעים, ומניחים. ולתנור ל20 דקות.


10

כשיוצא מהתנור מברישים את החלק העליון בחמאה שנותרה. בתאבון❤️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים