אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מרכיבים לבצק
  • קילו קמח
  • 2 כפות מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמרים
  • חצי כוס שמן
  • 2 ביצים
  • שתיים וחצי כוסות מים
אופן ההכנה
  • 1

    שמים בקערת המיקסר לפי הסדר , מלח, קמח , סוכר , שמרים מתחילים לערבל ומוסיפים את השמן הביצים והמים. מערבלים כ 7 דקות. משמנים מעט קערה ומעבירים את הבצק , מכסים עם ניילון נצמד ומתפיחים כשעה. מחלקים את הבצק ל 3 ומכינים את החלות. מכסים במגבת לעוד כחצי שעה. טורפים ביצה עם כמה טיפות מים ומורחים על החלות ומפזרים שומשום. אופים בחום 180 עד שמשחים. בתיאבון..


1

שמים בקערת המיקסר לפי הסדר , מלח, קמח , סוכר , שמרים מתחילים לערבל ומוסיפים את השמן הביצים והמים. מערבלים כ 7 דקות. משמנים מעט קערה ומעבירים את הבצק , מכסים עם ניילון נצמד ומתפיחים כשעה. מחלקים את הבצק ל 3 ומכינים את החלות. מכסים במגבת לעוד כחצי שעה. טורפים ביצה עם כמה טיפות מים ומורחים על החלות ומפזרים שומשום. אופים בחום 180 עד שמשחים. בתיאבון..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים