אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

296
צפיות

סיגר עם כבד

המתכון של
סיגר עם כבד

חגיגי טעים ופיקנטי

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • עלי סיגר כמות לשיקולכם
  • אני עשיתי 20 עלי סיגר
  • 300 גרם כבד עוף
  • שתי בצלים
  • כורכום
  • כמון
  • פריקה
  • מעט פילפל שטה חריף
  • מלח
אופן ההכנה
  • 1

    ליקצוץ את הבצל ולטגן להוסיף את.


  • 2

    הכבד עוף אחרי הכשרה והורדת הדם.


  • 3

    ( לשים בגריל כמה דקות ) להוסיף את .


  • 4

    התבלינים ולטגן הכל ליטעום ולתקן טעמים להוסיף מלח לפי הצורך .


  • 5

    לצנן לקחת עלה סיגר לשים לגל הרוחב מלוי בנדיבות ולגלגל ולהדביק עם דבק .


  • 6

    ( קמח ומעט מים ) יש לצין שאת הכבד לפני המלוי יש צורך ליקצוץ .. בהצלחה.


1

ליקצוץ את הבצל ולטגן להוסיף את.


2

הכבד עוף אחרי הכשרה והורדת הדם.


3

( לשים בגריל כמה דקות ) להוסיף את .


4

התבלינים ולטגן הכל ליטעום ולתקן טעמים להוסיף מלח לפי הצורך .


5

לצנן לקחת עלה סיגר לשים לגל הרוחב מלוי בנדיבות ולגלגל ולהדביק עם דבק .


6

( קמח ומעט מים ) יש לצין שאת הכבד לפני המלוי יש צורך ליקצוץ .. בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים