תקציר המתכון: חגיגי טעים ופיקנטי
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
ליקצוץ את הבצל ולטגן להוסיף את
הכבד עוף אחרי הכשרה והורדת הדם
( לשים בגריל כמה דקות ) להוסיף את
התבלינים ולטגן הכל ליטעום ולתקן טעמים להוסיף מלח לפי הצורך
לצנן לקחת עלה סיגר לשים לגל הרוחב מלוי בנדיבות ולגלגל ולהדביק עם דבק
( קמח ומעט מים ) יש לצין שאת הכבד לפני המלוי יש צורך ליקצוץ .. בהצלחה