אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

430
צפיות

בורקס תרד וגבינות

המתכון של
בורקס תרד וגבינות

בורקס תרד וגבינות מתכון קל וטעים מאוד

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • עלי תרד
  • בצק עלים
  • 150 גרם גבינת פטה
  • 50 גרם גבינה שמנה
  • 2 כפות גדושות גבינה רכה
  • מעט פלפל שחור - לא חובה
אופן ההכנה
  • 1

    לשים את התרד במחבת ולבשל עד לריכוך תוך כדי ערבוב (בלי שמן ובלי מים) לסנן ולקצוץ מעט ולהעביר לקערה,להוסיף לקערה את הגבינות ולערבב היטב לתערובת אחידה..


  • 2

    לפזר מעט קמח על משטח העבודה, ולהניח את הבצק עלים (צורות ריבוע).


  • 3

    לחתוך בחצי הריבוע באלכסון (משולש) 3 חתכים כמעט עד האמצע..


  • 4

    לשים 1 כף גדושה מהמילוי על הבצק, להרטיב מעט את הבצק מהשוליים ולסגור את הבצק מהצד החתוך על המילוי לצורת משולש, ולהדק היטב..


  • 5

    להניח על תבנית אפייה עם נייר אפייה, להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות ולאפות כחצי שעה עד לצבע זהוב יפה..


  • 6

    למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q תודה רבה! קישור לסרטון המלא https://youtu.be/vxtJ-7VRMzw.


1

לשים את התרד במחבת ולבשל עד לריכוך תוך כדי ערבוב (בלי שמן ובלי מים) לסנן ולקצוץ מעט ולהעביר לקערה,להוסיף לקערה את הגבינות ולערבב היטב לתערובת אחידה..


2

לפזר מעט קמח על משטח העבודה, ולהניח את הבצק עלים (צורות ריבוע).


3

לחתוך בחצי הריבוע באלכסון (משולש) 3 חתכים כמעט עד האמצע..


4

לשים 1 כף גדושה מהמילוי על הבצק, להרטיב מעט את הבצק מהשוליים ולסגור את הבצק מהצד החתוך על המילוי לצורת משולש, ולהדק היטב..


5

להניח על תבנית אפייה עם נייר אפייה, להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות ולאפות כחצי שעה עד לצבע זהוב יפה..


6

למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q תודה רבה! קישור לסרטון המלא https://youtu.be/vxtJ-7VRMzw.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים