לןגן

בורקס תרד וגבינות

מאת: סמדר יפרח, פורסם: 12/10/2022 | 20:30
בורקס תרד וגבינות

תקציר המתכון: בורקס תרד וגבינות מתכון קל וטעים מאוד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את התרד במחבת ולבשל עד לריכוך תוך כדי ערבוב (בלי שמן ובלי מים) לסנן ולקצוץ מעט ולהעביר לקערה,להוסיף לקערה את הגבינות ולערבב היטב לתערובת אחידה.

  2. לפזר מעט קמח על משטח העבודה, ולהניח את הבצק עלים (צורות ריבוע)

  3. לחתוך בחצי הריבוע באלכסון (משולש) 3 חתכים כמעט עד האמצע.

  4. לשים 1 כף גדושה מהמילוי על הבצק, להרטיב מעט את הבצק מהשוליים ולסגור את הבצק מהצד החתוך על המילוי לצורת משולש, ולהדק היטב.

  5. להניח על תבנית אפייה עם נייר אפייה, להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות ולאפות כחצי שעה עד לצבע זהוב יפה.

  6. למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q תודה רבה! קישור לסרטון המלא https://youtu.be/vxtJ-7VRMzw