בקערת המיקסר לשים את הקמח,שמרים,סוכר לערבב להוסיף ביצה ואת החלב בהדרגה.
3
לשים את הבצק עד שמתגבש מוסיפים את המלח ולשים 4 דקות ואז מוסיפים את החמאה בהדרגה עד שנטמעת בבצק לשים כ-10 דקות.
4
מכסים את הקערה במגבת ונותנים לבצק תפיחה של בערך שעה או עד שמכפיל את הנפח..
5
על משטח עבודה מפדרים מעט קמח ומחלקים את הבצק לכדורים במשקל 60 גר. מרדדים כל כדור לעלה מורחים פסטו מזלפים את הגבינה ומוסיפים את הגבינות המגורדות ומגלגלים מניחים בתבנית צמודים אחד לשני מכסים במגבת ונותנים להם לתפוח עוד כחצי שעה,מברישים בחמאה מומסת ומכניסים לתנור בחום 190 מעלות עד .
6
בין 12-17 דקות רק עד שמזהיב.
7
מוציאים ומברישים בחמאה עם הפטרוזליה ושום ומגישים בהנאה.ספרו לי איך יצא😋.
1
להכנת הבצק:.
2
בקערת המיקסר לשים את הקמח,שמרים,סוכר לערבב להוסיף ביצה ואת החלב בהדרגה.
3
לשים את הבצק עד שמתגבש מוסיפים את המלח ולשים 4 דקות ואז מוסיפים את החמאה בהדרגה עד שנטמעת בבצק לשים כ-10 דקות.
4
מכסים את הקערה במגבת ונותנים לבצק תפיחה של בערך שעה או עד שמכפיל את הנפח..
5
על משטח עבודה מפדרים מעט קמח ומחלקים את הבצק לכדורים במשקל 60 גר. מרדדים כל כדור לעלה מורחים פסטו מזלפים את הגבינה ומוסיפים את הגבינות המגורדות ומגלגלים מניחים בתבנית צמודים אחד לשני מכסים במגבת ונותנים להם לתפוח עוד כחצי שעה,מברישים בחמאה מומסת ומכניסים לתנור בחום 190 מעלות עד .
6
בין 12-17 דקות רק עד שמזהיב.
7
מוציאים ומברישים בחמאה עם הפטרוזליה ושום ומגישים בהנאה.ספרו לי איך יצא😋.