ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
500-550 מי״ל מים (לפי הצורך)
-
500 גרם פטה/בולגרית 20% מפוררת
-
-
-
-
2 בצלים גדולים קצוצים מטוגנים עד להזהבה קלה
-
4-5 ביצים קשות או חביתה מקושקשת
-
-
אופן ההכנה
-
1
צ'יבורקי חלבי/נדיה אביזוב גדלוב.
-
2
בקערה עמוקה לנפות את הקמח ולערבב עם אבקת אפייה. להוסיף את שאר המרכיבים, וללוש בצק רך וגמיש, בסוף הלישה ללוש עם עוד 3 כפות שמן, ולשים למנוחה כשעה. .
-
3
על משטח מקומח לחלק 35-40 יחידות, לכדרר ולכסות בניילון רופף..
-
4
לרדד כל עיגול לעלה דק, ולשים על חצי מהעיגול מהתערובת של המילוי, לסגור לחצי ירח ולהדק עם מזלג..
-
5
לקחת מגש עם מגבת מטבח ולהניח עלו את הצ'יבורקי ולכסות אותם שלא יתייבשו עד שמסיימים את כולם (במגש אחד אפשר לשים 2 שלבים בין לבין מגבת)..
-
6
לטגן בשמן חם אך לא עמוק משני הצדדים עד להזהבה..
1
צ'יבורקי חלבי/נדיה אביזוב גדלוב.
2
בקערה עמוקה לנפות את הקמח ולערבב עם אבקת אפייה. להוסיף את שאר המרכיבים, וללוש בצק רך וגמיש, בסוף הלישה ללוש עם עוד 3 כפות שמן, ולשים למנוחה כשעה. .
3
על משטח מקומח לחלק 35-40 יחידות, לכדרר ולכסות בניילון רופף..
4
לרדד כל עיגול לעלה דק, ולשים על חצי מהעיגול מהתערובת של המילוי, לסגור לחצי ירח ולהדק עם מזלג..
5
לקחת מגש עם מגבת מטבח ולהניח עלו את הצ'יבורקי ולכסות אותם שלא יתייבשו עד שמסיימים את כולם (במגש אחד אפשר לשים 2 שלבים בין לבין מגבת)..
6
לטגן בשמן חם אך לא עמוק משני הצדדים עד להזהבה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים