ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קראנץ שמרים במילוי ממרח שוקולד חלב
-
-
-
1 ק"ג קמח שמרים או קמח רגיל + 2 כפות שמרים יבשים
-
-
-
-
-
-
צנצנת ממרח שוקולד חלב של 700 גרם
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מכניסים לקערת המיקסר את הקמח שמרים ,סוכר שמן חלב וביצים ומערבלים כ 5 דקות ולאחר מכן מוסיפים את המלח ושוב מערבבים עד לקבלת בצק רך ודביק .
-
2
2) מכסים להתפחה של שעתיים ומחלקים את הבצק ל 4 חלקים שווים,מרדדים כל כדור למלבן ,.
-
3
3)מחלקים את הצנצנת שוקולד חלב ל 4 שיהיה שווה ומורחים כל מלבן ו מפוררים את החטיף כיף כף ומפזרים, מגלגלים ומכניסים למקפיא לרבע שעה .
-
4
4) עושים חתך לכל האורך שמים אחד על השני לצורת איקס למלפלפים מכסים לתפיחה נוספת של שעה , מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ 30 דקות.
-
5
5)אופן ההכנה הסירופ סוכר .
-
6
שמים על הגז מים סוכר ולימון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק אבל עדיין נוזלי.
-
7
ומחלקים את הסירופ ל4 חלקים שווים ומברישים על הרולדות ישר שזה יוצא מהתנור .
-
8
בתאבון 😋😋😋.
1
1) מכניסים לקערת המיקסר את הקמח שמרים ,סוכר שמן חלב וביצים ומערבלים כ 5 דקות ולאחר מכן מוסיפים את המלח ושוב מערבבים עד לקבלת בצק רך ודביק .
2
2) מכסים להתפחה של שעתיים ומחלקים את הבצק ל 4 חלקים שווים,מרדדים כל כדור למלבן ,.
3
3)מחלקים את הצנצנת שוקולד חלב ל 4 שיהיה שווה ומורחים כל מלבן ו מפוררים את החטיף כיף כף ומפזרים, מגלגלים ומכניסים למקפיא לרבע שעה .
4
4) עושים חתך לכל האורך שמים אחד על השני לצורת איקס למלפלפים מכסים לתפיחה נוספת של שעה , מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ 30 דקות.
5
5)אופן ההכנה הסירופ סוכר .
6
שמים על הגז מים סוכר ולימון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק אבל עדיין נוזלי.
7
ומחלקים את הסירופ ל4 חלקים שווים ומברישים על הרולדות ישר שזה יוצא מהתנור .
8
בתאבון 😋😋😋.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים