אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • )
  • בקערת המיקסר שמים
  • כף שמרים.כף סוכר.
  • 4 כוסות קמח.כוס וחצי מים חמימים
  • לשים כ4 דקות מוסיפים כף מלח ו50 גרם נטורינה מומסת
  • ולשים כ5 דקות נוספות
  • מקמחים קערה ושמים את הבצק ומתפיחים כשעה
  • הכנת הבשר...
  • בקערה מערבבים..
  • חצי קג' בשר טחון
  • 2 בצל קצוץ.כף שטוחה מלח.כף בהרט
  • חבילה פטרוזיליה קצוצה.50 גרם נטוריינה מומסת.1 רסק עגבניות קטנה.חופן סוכר
  • לערבב היטב לעיסה אחידה
אופן ההכנה
  • 0

    מחלקים את הבצק ל4 מקמחים מישטח ומרדדים קורצים עיגולים ודמים בתבנית מרופדת שמים מהמלית על הבצק ומשטחים . כך מכינים את כל הפיתות עם בשר מתפחים כחצי שעה 200 מעלות כ30 דקות עד השחמה בתאבון.


0

מחלקים את הבצק ל4 מקמחים מישטח ומרדדים קורצים עיגולים ודמים בתבנית מרופדת שמים מהמלית על הבצק ומשטחים . כך מכינים את כל הפיתות עם בשר מתפחים כחצי שעה 200 מעלות כ30 דקות עד השחמה בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים