חבילה פטרוזיליה קצוצה.50 גרם נטוריינה מומסת.1 רסק עגבניות קטנה.חופן סוכר
לערבב היטב לעיסה אחידה
אופן ההכנה
0
מחלקים את הבצק ל4
מקמחים מישטח ומרדדים קורצים עיגולים ודמים בתבנית מרופדת שמים מהמלית על הבצק ומשטחים .
כך מכינים את כל הפיתות עם בשר
מתפחים כחצי שעה
200 מעלות כ30 דקות
עד השחמה
בתאבון.
0
מחלקים את הבצק ל4
מקמחים מישטח ומרדדים קורצים עיגולים ודמים בתבנית מרופדת שמים מהמלית על הבצק ומשטחים .
כך מכינים את כל הפיתות עם בשר
מתפחים כחצי שעה
200 מעלות כ30 דקות
עד השחמה
בתאבון.