פיתה עם בשר
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 13/05/2021 | 21:43
תקציר המתכון:
טעים
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
)
-
בקערת המיקסר שמים
-
כף שמרים.כף סוכר.
-
4 כוסות קמח.כוס וחצי מים חמימים
-
לשים כ4 דקות מוסיפים כף מלח ו50 גרם נטורינה מומסת
-
ולשים כ5 דקות נוספות
-
מקמחים קערה ושמים את הבצק ומתפיחים כשעה
-
הכנת הבשר...
-
בקערה מערבבים..
-
חצי קג' בשר טחון
-
2 בצל קצוץ.כף שטוחה מלח.כף בהרט
-
חבילה פטרוזיליה קצוצה.50 גרם נטוריינה מומסת.1 רסק עגבניות קטנה.חופן סוכר
-
לערבב היטב לעיסה אחידה
אופן הכנה
-
מחלקים את הבצק ל4
מקמחים מישטח ומרדדים קורצים עיגולים ודמים בתבנית מרופדת שמים מהמלית על הבצק ומשטחים .
כך מכינים את כל הפיתות עם בשר
מתפחים כחצי שעה
200 מעלות כ30 דקות
עד השחמה
בתאבון