במעבד מזון/ מקסר את הקמח, וחמאה חתוכה לקוביות כפית סוכר,כפית מלח, לעבד בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית. להוסיף 2 חלמונים ובערך 6 כפות מים, לעבד עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה. בינתיים להכין בקערה את הרויאל ולערבב טוב. .
2
לרדד את הבצק לצורה של התבנית ( תבנית פאי), .
3
בינתיים להכין מילוי שרוצים. .
4
לרדד את הבצק בין שתי ניירות אפייה מקומחות מעט לצורה של התבנית ( תבנית פאי קוטר 28 כמו בתמונה), להקפיא 2-3 דקות ולשפוך את התערובת הרויאל..
5
מעל לסדר את התוספות שאוהבים. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 40-50 דקות בערך ( עד שמוכן). בהתחלה לשים חצי שעה בשלב התחתון ואז להעלות לאמצע להשחמה..
1
במעבד מזון/ מקסר את הקמח, וחמאה חתוכה לקוביות כפית סוכר,כפית מלח, לעבד בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית. להוסיף 2 חלמונים ובערך 6 כפות מים, לעבד עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה. בינתיים להכין בקערה את הרויאל ולערבב טוב. .
2
לרדד את הבצק לצורה של התבנית ( תבנית פאי), .
3
בינתיים להכין מילוי שרוצים. .
4
לרדד את הבצק בין שתי ניירות אפייה מקומחות מעט לצורה של התבנית ( תבנית פאי קוטר 28 כמו בתמונה), להקפיא 2-3 דקות ולשפוך את התערובת הרויאל..
5
מעל לסדר את התוספות שאוהבים. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 40-50 דקות בערך ( עד שמוכן). בהתחלה לשים חצי שעה בשלב התחתון ואז להעלות לאמצע להשחמה..