לןגן

קיש גבינות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 06/05/2021 | 09:30
קיש גבינות

תקציר המתכון: קיש גבינות מושלם בכל מילוי שאוהבים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לרויאל

תוספות שאוהבים

אופן הכנה

  1. במעבד מזון/ מקסר את הקמח, וחמאה חתוכה לקוביות כפית סוכר,כפית מלח, לעבד בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית. להוסיף 2 חלמונים ובערך 6 כפות מים, לעבד עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה. בינתיים להכין בקערה את הרויאל ולערבב טוב.

  2. לרדד את הבצק לצורה של התבנית ( תבנית פאי),

  3. בינתיים להכין מילוי שרוצים.

  4. לרדד את הבצק בין שתי ניירות אפייה מקומחות מעט לצורה של התבנית ( תבנית פאי קוטר 28 כמו בתמונה), להקפיא 2-3 דקות ולשפוך את התערובת הרויאל.

  5. מעל לסדר את התוספות שאוהבים. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 40-50 דקות בערך ( עד שמוכן). בהתחלה לשים חצי שעה בשלב התחתון ואז להעלות לאמצע להשחמה.