אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,194
צפיות

בייגלה ירושלמי

המתכון של
בייגלה ירושלמי

ביגלה שומשום בניחוח של פעם

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 וחצי כוסות מים פושרים
  • 2 כפות שמרים
  • רבע כוס סוכר
  • 1 קילו קמח
  • כף מלח
  • ¹/2 כוס שמן
  • לציפוי : קערת מים
  • קערה עם שומשום
  • כוס מדידה חד פעמי חם
אופן ההכנה
  • 0

    בקערת המיקסר מערבבים היטב סוכר,שמרים ומים פושרים עד המסת השמרים. מוסיפים את הקמח, המלח והשמן וללוש לבצק רך ודביק..


  • 1

    מעבירים לשיש משומן את הבצק ויוצרים 10 כדורים שווים על נייר אפיה משומן ומתפיחים חצי שעה מכוסים בניילון נצמד..


  • 2

    טובלים כל כדור בקערת המים פותחים חור באמצע ויוצרים אליפסה. טובלים בקערת השומשום ומסדרים בתבנית אפיה. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים חצי שעה..


  • 3

    אופים בחום 220 כ 15 דקות. בשליש התחתון של התנור. כשיוצא לכסות במגבת...


  • 4

    בהצלחה ובאהבה איילת❤.


0

בקערת המיקסר מערבבים היטב סוכר,שמרים ומים פושרים עד המסת השמרים. מוסיפים את הקמח, המלח והשמן וללוש לבצק רך ודביק..


1

מעבירים לשיש משומן את הבצק ויוצרים 10 כדורים שווים על נייר אפיה משומן ומתפיחים חצי שעה מכוסים בניילון נצמד..


2

טובלים כל כדור בקערת המים פותחים חור באמצע ויוצרים אליפסה. טובלים בקערת השומשום ומסדרים בתבנית אפיה. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים חצי שעה..


3

אופים בחום 220 כ 15 דקות. בשליש התחתון של התנור. כשיוצא לכסות במגבת...


4

בהצלחה ובאהבה איילת❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים