הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשים במיקסר את הקמח, מלח, סוכר, ותוך כדי לישה להוסיף את המים בהדרגה עד קבלת בצק רך ונעים . .
לאסוף את הבצק לקערה ומעל לשפוך את השמן עד כיסוי הבצק ולהניח בצד למשך חצי שעה ..
לחלק את הבצק לשני כדורים לרדד כל כדור על משטח משומן ולמרוח 1/2 מכמות החמאה ולקפל את הבצק למרובע .
כך גם הכדור השני.. ושוב להניח לבצק לעוד חצי שעה מנוחה.. .
שוב לרדד ת הבצק ושוב לקפל ולעצב בצורת עיגול, להניח בתבנית על נייר אפייה .
למרוח בחלמון והרבה שומשום.. .
לאפות בתנור שחומם מראש על 180% מעלות צלזיוס למשך 30 דקות.. .