לןגן

בושיארה

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 28/02/2021 | 20:28
בושיארה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים במיקסר את הקמח, מלח, סוכר, ותוך כדי לישה להוסיף את המים בהדרגה עד קבלת בצק רך ונעים .

  2. לאסוף את הבצק לקערה ומעל לשפוך את השמן עד כיסוי הבצק ולהניח בצד למשך חצי שעה .

  3. לחלק את הבצק לשני כדורים לרדד כל כדור על משטח משומן ולמרוח 1/2 מכמות החמאה ולקפל את הבצק למרובע

  4. כך גם הכדור השני.. ושוב להניח לבצק לעוד חצי שעה מנוחה..

  5. שוב לרדד ת הבצק ושוב לקפל ולעצב בצורת עיגול, להניח בתבנית על נייר אפייה

  6. למרוח בחלמון והרבה שומשום..

  7. לאפות בתנור שחומם מראש על 180% מעלות צלזיוס למשך 30 דקות..