אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

2,425
צפיות

מאפינס מושלם לטו בשבט

המתכון של
מאפינס מושלם לטו בשבט

קל להכנה, ריחני וטעיםםםםם

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • נמדד בכוסות חד'פ לשתייה חמה
  • 3 כוסות קמח תופח
  • חצי כוס סוכר דמררה (חום בהיר)
  • חצי כוס סוכר לבן
  • שקית סוכר וניל (10 גר')
  • 3 ביצים
  • חצי מיכל שמנת מתוקה להקצפה (125 מ''ל) או כוס מיץ תפוזים או חצי שמנת צמחית
  • חצי כוס שמן
  • חופן אגוזי מלך קצוצים
  • חופן צימוקים
  • חופן חמוציות
  • מעט סוכר דמררה לציפוי לפני האפייה
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל (לא טורבו).


  • 2

    בקערה לערבב קמח וסוכרים..


  • 3

    להוסיף ביצים, שמנת מתוקה, שמן ולערבב..


  • 4

    להוסיף אגוזים, צימוקים וחמוציות..


  • 5

    למזוג לשקעי מאפינס משומנים מעט עד 2/3 מגובה השקע (זה תופח באפייה)..


  • 6

    לזרות מעט סוכר על כל מאפה..


  • 7

    לאפות כ- 20 דקות או עד שמזהיב..


  • 8

    לתת להצטנן, לחלץ מהתבנית ולטרוף!.


1

לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל (לא טורבו).


2

בקערה לערבב קמח וסוכרים..


3

להוסיף ביצים, שמנת מתוקה, שמן ולערבב..


4

להוסיף אגוזים, צימוקים וחמוציות..


5

למזוג לשקעי מאפינס משומנים מעט עד 2/3 מגובה השקע (זה תופח באפייה)..


6

לזרות מעט סוכר על כל מאפה..


7

לאפות כ- 20 דקות או עד שמזהיב..


8

לתת להצטנן, לחלץ מהתבנית ולטרוף!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים