ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
נמדד בכוסות חד'פ לשתייה חמה
-
-
חצי כוס סוכר דמררה (חום בהיר)
-
-
-
-
חצי מיכל שמנת מתוקה להקצפה (125 מ''ל) או כוס מיץ תפוזים או חצי שמנת צמחית
-
-
-
-
-
מעט סוכר דמררה לציפוי לפני האפייה
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל (לא טורבו).
-
2
בקערה לערבב קמח וסוכרים..
-
3
להוסיף ביצים, שמנת מתוקה, שמן ולערבב..
-
4
להוסיף אגוזים, צימוקים וחמוציות..
-
5
למזוג לשקעי מאפינס משומנים מעט עד 2/3 מגובה השקע (זה תופח באפייה)..
-
6
לזרות מעט סוכר על כל מאפה..
-
7
לאפות כ- 20 דקות או עד שמזהיב..
-
8
לתת להצטנן, לחלץ מהתבנית ולטרוף!.
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל (לא טורבו).
2
בקערה לערבב קמח וסוכרים..
3
להוסיף ביצים, שמנת מתוקה, שמן ולערבב..
4
להוסיף אגוזים, צימוקים וחמוציות..
5
למזוג לשקעי מאפינס משומנים מעט עד 2/3 מגובה השקע (זה תופח באפייה)..
6
לזרות מעט סוכר על כל מאפה..
7
לאפות כ- 20 דקות או עד שמזהיב..
8
לתת להצטנן, לחלץ מהתבנית ולטרוף!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים