לןגן

מאפינס מושלם לטו בשבט

מאת: אורית לוי, פורסם: 28/01/2021 | 10:33
מאפינס מושלם לטו בשבט

תקציר המתכון: קל להכנה, ריחני וטעיםםםםם

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל (לא טורבו)

  2. בקערה לערבב קמח וסוכרים.

  3. להוסיף ביצים, שמנת מתוקה, שמן ולערבב.

  4. להוסיף אגוזים, צימוקים וחמוציות.

  5. למזוג לשקעי מאפינס משומנים מעט עד 2/3 מגובה השקע (זה תופח באפייה).

  6. לזרות מעט סוכר על כל מאפה.

  7. לאפות כ- 20 דקות או עד שמזהיב.

  8. לתת להצטנן, לחלץ מהתבנית ולטרוף!