אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

203
צפיות

מאפינס פרח בטעם שוקו בציפוי אגוזי לוז קצוצים

המתכון של
מאפינס פרח  בטעם  שוקו בציפוי אגוזי לוז קצוצים

יאמי

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בקערה
  • מקציפים 1 ביצה
  • מוסיפים בהדרגה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/3 כוס שמן
  • 1 כוס קמח תופח
  • כף שוקולית
  • 1/2 כוס מים חמימים
  • לאחר כל הוספה
  • מערבבים היטב
  • שלא יהיו גושים בבלילה
אופן ההכנה
  • 1

    משמנים תבנית מאפינס.


  • 2

    מוזגים מהבלילה.


  • 3

    3/4 מהגובה המאפינס.


  • 4

    מפזרים מעל.


  • 5

    אגוזי לוז קצוצים.


  • 6

    180 מעלות.


  • 7

    כ30 דקות.


1

משמנים תבנית מאפינס.


2

מוזגים מהבלילה.


3

3/4 מהגובה המאפינס.


4

מפזרים מעל.


5

אגוזי לוז קצוצים.


6

180 מעלות.


7

כ30 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים