מאפינס פרח בטעם שוקו בציפוי אגוזי לוז קצוצים
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 08/01/2021 | 18:34
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בקערה
-
מקציפים 1 ביצה
-
מוסיפים בהדרגה
-
1/2 כוס סוכר
-
1/3 כוס שמן
-
1 כוס קמח תופח
-
כף שוקולית
-
1/2 כוס מים חמימים
-
לאחר כל הוספה
-
מערבבים היטב
-
שלא יהיו גושים בבלילה
אופן הכנה
-
משמנים תבנית מאפינס
-
מוזגים מהבלילה
-
3/4 מהגובה המאפינס
-
מפזרים מעל
-
אגוזי לוז קצוצים
-
180 מעלות
-
כ30 דקות