לןגן

מאפינס פרח בטעם שוקו בציפוי אגוזי לוז קצוצים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 08/01/2021 | 18:34
מאפינס פרח  בטעם  שוקו בציפוי אגוזי לוז קצוצים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משמנים תבנית מאפינס

  2. מוזגים מהבלילה

  3. 3/4 מהגובה המאפינס

  4. מפזרים מעל

  5. אגוזי לוז קצוצים

  6. 180 מעלות

  7. כ30 דקות