ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
2 גזרים גדולים קלופים ומגורדים גס
-
2 קישואים גדולים קלופים ומגורדים גס
-
מלח, פלפל שחור, אבקת מרק.
-
אופן ההכנה
-
0
לטגן את הבצל עד שהוא נהיה שקוף.
-
1
להוסיף את הקישוא והגזר המגורדים ולערבב היטב.
-
2
להנמיך את האש חערבב מידי פעם.
-
3
ואחרי כרבע שעה להוסיף מלח פלפל שחור ואבקת מרק.
-
4
לבשל עוד כ10 דק' ולהוריד מהאש.
-
5
לפתוח כל יח' מלאווח ע' 'י רידוד.
-
6
לחצות לחצי ולמלאות במילוי הירקות לקפל ולסגור לצורת עיגול.
-
7
לשים בתבנית עם נייר אפיה ולמרוח ביצה.
-
8
לאפות ב200 מעלות עד להזהבה.
-
9
להגיש עם רוטב פטריות.
-
10
בתאבון! .
0
לטגן את הבצל עד שהוא נהיה שקוף.
1
להוסיף את הקישוא והגזר המגורדים ולערבב היטב.
2
להנמיך את האש חערבב מידי פעם.
3
ואחרי כרבע שעה להוסיף מלח פלפל שחור ואבקת מרק.
4
לבשל עוד כ10 דק' ולהוריד מהאש.
5
לפתוח כל יח' מלאווח ע' 'י רידוד.
6
לחצות לחצי ולמלאות במילוי הירקות לקפל ולסגור לצורת עיגול.
7
לשים בתבנית עם נייר אפיה ולמרוח ביצה.
8
לאפות ב200 מעלות עד להזהבה.
9
להגיש עם רוטב פטריות.
10
בתאבון! .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים