לןגן

בורקס במילוי ירקות

מאת: תהילה ז, פורסם: 30/12/2020 | 17:06
בורקס במילוי ירקות

תקציר המתכון: בורקס ממלוואח עם ירקות מאודים. טעיםםםם

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד שהוא נהיה שקוף

  2. להוסיף את הקישוא והגזר המגורדים ולערבב היטב

  3. להנמיך את האש חערבב מידי פעם

  4. ואחרי כרבע שעה להוסיף מלח פלפל שחור ואבקת מרק

  5. לבשל עוד כ10 דק' ולהוריד מהאש

  6. לפתוח כל יח' מלאווח ע' 'י רידוד

  7. לחצות לחצי ולמלאות במילוי הירקות לקפל ולסגור לצורת עיגול

  8. לשים בתבנית עם נייר אפיה ולמרוח ביצה

  9. לאפות ב200 מעלות עד להזהבה

  10. להגיש עם רוטב פטריות

  11. בתאבון!