אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

2,728
צפיות

פיתות במחבת עם מילוי

המתכון של
פיתות במחבת עם מילוי

טעים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק''ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף מלח
  • 3 כוסות מים בערך כוס חד פעמי שתיה חמה
  • מילוי זעתר
  • זעתר
  • שמן זית
  • מילוי סומק
  • 1 בצל יבש קצוץ
  • 1 בצל יבש סגול קצוץ
  • 1 כף סומק
  • 1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה שמרים,סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה .


  • 2

    להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים .


  • 3

    לתת 2 התפחות .


  • 4

    להכין את מילוי הסומק .


  • 5

    לטגן את הבצל עם מלח עד להזהבה לכבות את הגז ולהוסיף סומק .


  • 6

    לחלק את הבצק לכדורים לכל גודל שאתן רוצות .


  • 7

    לתת כמה דקות לנח .


  • 8

    לקחת כדור לפתוח מעט עם הידיים לשים מילוי לסגור כמו כדור ולרדד לפיתה .


  • 9

    לתת שיתפח בערך רבע שעה .


  • 10

    לחמם מחבת ולהניח את הפיתה.


  • 11

    לכמה דקות ולהפוך לצד השני .


  • 12

    כשמוכן לעטוף עם מגבת מטבח .


  • 13

    בהצלחה .


1

לשים בקערה שמרים,סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה .


2

להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים .


3

לתת 2 התפחות .


4

להכין את מילוי הסומק .


5

לטגן את הבצל עם מלח עד להזהבה לכבות את הגז ולהוסיף סומק .


6

לחלק את הבצק לכדורים לכל גודל שאתן רוצות .


7

לתת כמה דקות לנח .


8

לקחת כדור לפתוח מעט עם הידיים לשים מילוי לסגור כמו כדור ולרדד לפיתה .


9

לתת שיתפח בערך רבע שעה .


10

לחמם מחבת ולהניח את הפיתה.


11

לכמה דקות ולהפוך לצד השני .


12

כשמוכן לעטוף עם מגבת מטבח .


13

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים