לןגן

פיתות במחבת עם מילוי

מאת: שרה יוסף, פורסם: 06/12/2020 | 07:29
פיתות במחבת עם מילוי

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים,סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים

  3. לתת 2 התפחות

  4. להכין את מילוי הסומק

  5. לטגן את הבצל עם מלח עד להזהבה לכבות את הגז ולהוסיף סומק

  6. לחלק את הבצק לכדורים לכל גודל שאתן רוצות

  7. לתת כמה דקות לנח

  8. לקחת כדור לפתוח מעט עם הידיים לשים מילוי לסגור כמו כדור ולרדד לפיתה

  9. לתת שיתפח בערך רבע שעה

  10. לחמם מחבת ולהניח את הפיתה

  11. לכמה דקות ולהפוך לצד השני

  12. כשמוכן לעטוף עם מגבת מטבח

  13. בהצלחה