אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

340
צפיות

לחם שום

המתכון של
לחם שום

הכי קל והכי טעים בעולם, לכל חגיגה שאני הולכת מבקשים שאביא איתי את ה לחם שום שלי :)

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • להכין בצק מכל מתכון שיש לך של בצק שמרים (לחלות רגילות/מתוקות) יש בספר שלי גם מתכון. לעצלנים אפשר גם על לחם או חלה קנויים, לפרוס לפרוסות וקצת לתנור.
  • 4 שיני שום
  • כף אוריגנו יבש
  • כף תבלין זעתר
  • חצי כוס שמן זית
  • חצי כוס שמן קנולה
  • רבע כפית מלח (אפשר גם גס)
אופן ההכנה
  • 0

    מערבבים את כל החומרים יחד רצוי כמה שיותר מראש, אפילו יום לפני שיספגו הטעמים- אבל לא חייב.


  • 1

    מכינים נחשים או כדורים וצורות שונות מבצק שמרים של חלות (כל מתכון טוב, יש גם אצלי).


  • 2

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ומנמיכים ל 180 מעלות כ 23 דקות.


  • 3

    מייד כשמוציאים את התבנית מורחים עם מברשת מהתערובת שהכנו (או על הפרוסות המוכנות)- תמיד לערבב שלא נמרח רק שמן אלא גם מהתבלינים שבתחתית. ובתאבון- לכבוד שבת קודש.


0

מערבבים את כל החומרים יחד רצוי כמה שיותר מראש, אפילו יום לפני שיספגו הטעמים- אבל לא חייב.


1

מכינים נחשים או כדורים וצורות שונות מבצק שמרים של חלות (כל מתכון טוב, יש גם אצלי).


2

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ומנמיכים ל 180 מעלות כ 23 דקות.


3

מייד כשמוציאים את התבנית מורחים עם מברשת מהתערובת שהכנו (או על הפרוסות המוכנות)- תמיד לערבב שלא נמרח רק שמן אלא גם מהתבלינים שבתחתית. ובתאבון- לכבוד שבת קודש.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים