לןגן

לחם שום

מאת: דיקלה אוחיון, פורסם: 02/12/2020 | 23:30
לחם שום

תקציר המתכון: הכי קל והכי טעים בעולם, לכל חגיגה שאני הולכת מבקשים שאביא איתי את ה לחם שום שלי :)

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים יחד רצוי כמה שיותר מראש, אפילו יום לפני שיספגו הטעמים- אבל לא חייב

  2. מכינים נחשים או כדורים וצורות שונות מבצק שמרים של חלות (כל מתכון טוב, יש גם אצלי)

  3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ומנמיכים ל 180 מעלות כ 23 דקות

  4. מייד כשמוציאים את התבנית מורחים עם מברשת מהתערובת שהכנו (או על הפרוסות המוכנות)- תמיד לערבב שלא נמרח רק שמן אלא גם מהתבלינים שבתחתית. ובתאבון- לכבוד שבת קודש