ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
*מאפה שמש במילוי גבינת פטה*
-
כוס מדידה חד פעמית חמה 240 מ"ל
-
-
-
-
-
-
-
-
לערבב
-
-
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ללוש לבצק חלק .
-
2
לתת 1/2 שעה מנוחה .
-
3
לחלק את הבצק ל-2 חלקים שווים .
-
4
לרדד לעיגול בקוטר 35 ס"מ .
-
5
ובעובי 1/2 ס״מ להניח על תבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה.
-
6
להניח במרכז העיגול קערית הפוכה וללחוץ טוב.
-
7
למלא מילוי בתוך העיגול המרכזי שסימנו.
-
8
להניח מילוי כטבעת סביב המילוי המרכזי .
-
9
להניח את העיגול השני של הבצק לסגור היטב .
-
10
בעזרת סכין לחתוך קרניים בטבעת שסביב העיגול המרכזי.
-
11
לגלגל כל קרן כך שהמילוי מבצבץ ולהדק טוב טוב את הקצוות.
-
12
*לציפוי* .
-
13
בביצה .
-
14
כורכום .
-
15
להבריש את המאפה .
-
16
לפזר שומשום .
-
17
לאפות בחום בינוני 180° כ- 45 דקות עד שמזהיב.
-
18
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
-
19
.
1
ללוש לבצק חלק .
2
לתת 1/2 שעה מנוחה .
3
לחלק את הבצק ל-2 חלקים שווים .
4
לרדד לעיגול בקוטר 35 ס"מ .
5
ובעובי 1/2 ס״מ להניח על תבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה.
6
להניח במרכז העיגול קערית הפוכה וללחוץ טוב.
7
למלא מילוי בתוך העיגול המרכזי שסימנו.
8
להניח מילוי כטבעת סביב המילוי המרכזי .
9
להניח את העיגול השני של הבצק לסגור היטב .
10
בעזרת סכין לחתוך קרניים בטבעת שסביב העיגול המרכזי.
11
לגלגל כל קרן כך שהמילוי מבצבץ ולהדק טוב טוב את הקצוות.
12
*לציפוי* .
13
בביצה .
14
כורכום .
15
להבריש את המאפה .
16
לפזר שומשום .
17
לאפות בחום בינוני 180° כ- 45 דקות עד שמזהיב.
18
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
19
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים