לןגן

מאפה שמש במילוי גבינת פטה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 18/11/2020 | 13:16
מאפה שמש במילוי גבינת פטה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לערבב

אופן הכנה

  1. ללוש לבצק חלק

  2. לתת 1/2 שעה מנוחה

  3. לחלק את הבצק ל-2 חלקים שווים

  4. לרדד לעיגול בקוטר 35 ס"מ

  5. ובעובי 1/2 ס״מ להניח על תבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה

  6. להניח במרכז העיגול קערית הפוכה וללחוץ טוב

  7. למלא מילוי בתוך העיגול המרכזי שסימנו

  8. להניח מילוי כטבעת סביב המילוי המרכזי

  9. להניח את העיגול השני של הבצק לסגור היטב

  10. בעזרת סכין לחתוך קרניים בטבעת שסביב העיגול המרכזי

  11. לגלגל כל קרן כך שהמילוי מבצבץ ולהדק טוב טוב את הקצוות

  12. *לציפוי*

  13. בביצה

  14. כורכום

  15. להבריש את המאפה

  16. לפזר שומשום

  17. לאפות בחום בינוני 180° כ- 45 דקות עד שמזהיב

  18. בהצלחה נועם זיגדון 💞