אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

378
צפיות

לחמניות מתוקות

המתכון של
לחמניות מתוקות

לחמניות מתוקות עם גבשושי סוכר.

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קילו קמח עם שמרים
  • 6 כפות סוכר
  • כף דבש
  • כפית מלח
  • 3/4 שמן
  • 2 כוסות ורבע מים פושרים .
  • ביצה להברשה
  • וניתן לפזר מעל סוכר גבשושי או סומסום או שקדים מה שבא לכם.
אופן ההכנה
  • 0

    לשים קילו קמח עם שמרים .


  • 1

    לשים 6 כפות סוכר .


  • 2

    כפית מלח .


  • 3

    כף דבש.


  • 4

    מערבבים או לשים ..


  • 5

    מוסיפים את השמן ואחכ את המים ..


  • 6

    מערבבים כ7 דקות או יותר ,שהבצק אלסטי ורך מכסים ונותנים לו התפחה ל40 דקות ..


  • 7

    אחכ שוב אוספים את הבצק ושוב התפחה לכמה דקות ..


  • 8

    יוצרים צורות לבצק או לחמניות עגולות או צמות ..


  • 9

    שמים ביצה עם סוכר ולפזר סומסום או סוכר גבשושי ..


  • 10

    לאפות בטורבו בחום של 160 מעלות עד הזהבה ..


0

לשים קילו קמח עם שמרים .


1

לשים 6 כפות סוכר .


2

כפית מלח .


3

כף דבש.


4

מערבבים או לשים ..


5

מוסיפים את השמן ואחכ את המים ..


6

מערבבים כ7 דקות או יותר ,שהבצק אלסטי ורך מכסים ונותנים לו התפחה ל40 דקות ..


7

אחכ שוב אוספים את הבצק ושוב התפחה לכמה דקות ..


8

יוצרים צורות לבצק או לחמניות עגולות או צמות ..


9

שמים ביצה עם סוכר ולפזר סומסום או סוכר גבשושי ..


10

לאפות בטורבו בחום של 160 מעלות עד הזהבה ..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים