תקציר המתכון: לחמניות מתוקות עם גבשושי סוכר.
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לשים קילו קמח עם שמרים
לשים 6 כפות סוכר
כפית מלח
כף דבש
מערבבים או לשים .
מוסיפים את השמן ואחכ את המים .
מערבבים כ7 דקות או יותר ,שהבצק אלסטי ורך מכסים ונותנים לו התפחה ל40 דקות .
אחכ שוב אוספים את הבצק ושוב התפחה לכמה דקות .
יוצרים צורות לבצק או לחמניות עגולות או צמות .
שמים ביצה עם סוכר ולפזר סומסום או סוכר גבשושי .
לאפות בטורבו בחום של 160 מעלות עד הזהבה .