לןגן

לחמניות מתוקות

מאת: ליטל גל, פורסם: 02/11/2020 | 16:17
לחמניות מתוקות

תקציר המתכון: לחמניות מתוקות עם גבשושי סוכר.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים קילו קמח עם שמרים

  2. לשים 6 כפות סוכר

  3. כפית מלח

  4. כף דבש

  5. מערבבים או לשים .

  6. מוסיפים את השמן ואחכ את המים .

  7. מערבבים כ7 דקות או יותר ,שהבצק אלסטי ורך מכסים ונותנים לו התפחה ל40 דקות .

  8. אחכ שוב אוספים את הבצק ושוב התפחה לכמה דקות .

  9. יוצרים צורות לבצק או לחמניות עגולות או צמות .

  10. שמים ביצה עם סוכר ולפזר סומסום או סוכר גבשושי .

  11. לאפות בטורבו בחום של 160 מעלות עד הזהבה .