אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

2,510
צפיות

שטרודל תפוחים

המתכון של
שטרודל תפוחים

שטרודל תפוחים טעים בטירוף... קלי קלות... חמוץ מתוק... פשוט מעדן...

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • למלית
  • 10 תפוחים
  • 1/2 כוס מים
  • 6 כפות סוכר
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1/4 כפית קינמון
  • 2 כפות קורנפלור
  • 50 גרם מרגרינה
  • לבצק
  • בצק עלים
אופן ההכנה
  • 1

    למלית: .


  • 2

    בסיר קטן על האש להניח תפוחים מגולענים, קלופים וחתוכים לקוביות.


  • 3

    להוסיף לסיר את המים, סוכר, מיץ לימון, וקינמון.


  • 4

    כ-15 דקות עד לריכוך של התפוחים, להוסיף בזרם דק את הקורנפלור ולערבב.


  • 5

    לכבות את האש ולהוסיף את המרגרינה, לצנן מעט.


  • 6

    לבצק: .


  • 7

    לרדד רצועה של בצק עלים, להניח במרכז הבצק מהמלית ולסגור את הקצוות.


  • 8

    לאפות בחום 200 מעלות טורבו בתנור שחומם מראש כ-20 דקות עד להזהבה.


  • 9

    (ראי בתמונה למטה).


1

למלית: .


2

בסיר קטן על האש להניח תפוחים מגולענים, קלופים וחתוכים לקוביות.


3

להוסיף לסיר את המים, סוכר, מיץ לימון, וקינמון.


4

כ-15 דקות עד לריכוך של התפוחים, להוסיף בזרם דק את הקורנפלור ולערבב.


5

לכבות את האש ולהוסיף את המרגרינה, לצנן מעט.


6

לבצק: .


7

לרדד רצועה של בצק עלים, להניח במרכז הבצק מהמלית ולסגור את הקצוות.


8

לאפות בחום 200 מעלות טורבו בתנור שחומם מראש כ-20 דקות עד להזהבה.


9

(ראי בתמונה למטה).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים