הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשטרודל תפוחים טעים בטירוף... קלי קלות... חמוץ מתוק... פשוט מעדן...
למלית: .
בסיר קטן על האש להניח תפוחים מגולענים, קלופים וחתוכים לקוביות.
להוסיף לסיר את המים, סוכר, מיץ לימון, וקינמון.
כ-15 דקות עד לריכוך של התפוחים, להוסיף בזרם דק את הקורנפלור ולערבב.
לכבות את האש ולהוסיף את המרגרינה, לצנן מעט.
לבצק: .
לרדד רצועה של בצק עלים, להניח במרכז הבצק מהמלית ולסגור את הקצוות.
לאפות בחום 200 מעלות טורבו בתנור שחומם מראש כ-20 דקות עד להזהבה.
(ראי בתמונה למטה).