לןגן

שטרודל תפוחים

מאת: מרים טויזר, פורסם: 01/10/2020 | 16:48
שטרודל תפוחים

תקציר המתכון: שטרודל תפוחים טעים בטירוף... קלי קלות... חמוץ מתוק... פשוט מעדן...

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למלית

לבצק

אופן הכנה

  1. למלית:

  2. בסיר קטן על האש להניח תפוחים מגולענים, קלופים וחתוכים לקוביות

  3. להוסיף לסיר את המים, סוכר, מיץ לימון, וקינמון

  4. כ-15 דקות עד לריכוך של התפוחים, להוסיף בזרם דק את הקורנפלור ולערבב

  5. לכבות את האש ולהוסיף את המרגרינה, לצנן מעט

  6. לבצק:

  7. לרדד רצועה של בצק עלים, להניח במרכז הבצק מהמלית ולסגור את הקצוות

  8. לאפות בחום 200 מעלות טורבו בתנור שחומם מראש כ-20 דקות עד להזהבה

  9. (ראי בתמונה למטה)