תקציר המתכון: שטרודל תפוחים טעים בטירוף... קלי קלות... חמוץ מתוק... פשוט מעדן...
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
למלית:
בסיר קטן על האש להניח תפוחים מגולענים, קלופים וחתוכים לקוביות
להוסיף לסיר את המים, סוכר, מיץ לימון, וקינמון
כ-15 דקות עד לריכוך של התפוחים, להוסיף בזרם דק את הקורנפלור ולערבב
לכבות את האש ולהוסיף את המרגרינה, לצנן מעט
לבצק:
לרדד רצועה של בצק עלים, להניח במרכז הבצק מהמלית ולסגור את הקצוות
לאפות בחום 200 מעלות טורבו בתנור שחומם מראש כ-20 דקות עד להזהבה
(ראי בתמונה למטה)