אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,114
צפיות

צ'יבורקי

המתכון של
צ'יבורקי

בצק פריך אחרי הטיגון והבשר רך ומלא מיצים בפנים.

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בצק-
  • קילו קמח
  • 2 כפות שטוחות מלח
  • 2 כפות וודקה
  • ביצה
  • ומים פושרים.
  • ללוש היטב,לכסות ולתת מנוחה שעה.
  • להכין בנתיים-
  • 800 גרם בשר טחון ו50 גרם ליה טחון.
  • 2 בצל גדול מגורד
  • מלח
  • פלפל שחור
  • ומעט כמון
  • לערבב היטב.
  • וההכנה בתמונות.
אופן ההכנה
  • 0

    מכינים את הבצק נותנים לו מנוחה שעה..


  • 1

    מכינים את הבשר.


  • 2

    בתמונות רואים שלבי הכנה.


  • 3

    מחממים מחבת,מוסיפים שמן ומטגנים משני הצדדים..


  • 4

    בתיאבון.


0

מכינים את הבצק נותנים לו מנוחה שעה..


1

מכינים את הבשר.


2

בתמונות רואים שלבי הכנה.


3

מחממים מחבת,מוסיפים שמן ומטגנים משני הצדדים..


4

בתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים