הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשמים את כל מצרכי הבצק ולשים אותו לבצק חלק וגמיש.
נותנים לו לנוח שעה בקערה משומנת (אחרי חצי שעה להוריד את האוויר ולהתפיח שוב).
מעררבים את חומרי המילוי.
מחלקים את הבצק ל-8 כדורים ששווים.
פותחים למלבן ומגלגלים מ-2 מצדדים וסוגרים לצורת סירה.
ממלאים את הבצק בגבינה ואופים בחום של 180 מעלות כ-15-20 דקות עד שהוא מזהיב.
מוציאים מהתנור, מזיזים קצת את הגבינות שמים חתיכת חמאה (לא חובה) ושוברים פנימה ביצה ומחזירים לתנור ל-2-3 דקות נוספות.
בתאבון.