את מרכיבי המילוי להקפיץ במחבת עד לריכוך, להסמיך את הנוזלים עם קורנפלור מדולל במים ולבשל עוד כדקה ולצנן..
4
בקערה עמוקה לנפות את הקמח ולערבב עם המלח ולעשות גומה לשים את השמרים סוכר 400 מי"ל מים לערבב ולהמתין כ 10 דק'. לערבב ולהוסיף את האשל והנטורינה ולהתחיל ללוש בצק ובסוף להוסיף את השמן ללוש היטב ולהתפיח כשעה..
5
על משטח מקומח לחלק 30-33 יחידות..
6
לרדד לאליפסה, על חצי לשים מילוי וחצי מאליפסה לחרוץ פסים ולגלגל לרול ולעגל לחצי סהרון..
7
להתפיח על מגש מרופד בנייר אפייה כ 20 דק'..
8
להבריש בביצה ולפזר סוכר..
9
לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה..
1
קרואסונים במילוי תפוחי עץ/.
2
נדיה אביזוב גדלוב..
3
את מרכיבי המילוי להקפיץ במחבת עד לריכוך, להסמיך את הנוזלים עם קורנפלור מדולל במים ולבשל עוד כדקה ולצנן..
4
בקערה עמוקה לנפות את הקמח ולערבב עם המלח ולעשות גומה לשים את השמרים סוכר 400 מי"ל מים לערבב ולהמתין כ 10 דק'. לערבב ולהוסיף את האשל והנטורינה ולהתחיל ללוש בצק ובסוף להוסיף את השמן ללוש היטב ולהתפיח כשעה..
5
על משטח מקומח לחלק 30-33 יחידות..
6
לרדד לאליפסה, על חצי לשים מילוי וחצי מאליפסה לחרוץ פסים ולגלגל לרול ולעגל לחצי סהרון..