אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

404
צפיות

ביגלה מיוחד ממכר יאמייייייייי

המתכון של
ביגלה מיוחד ממכר יאמייייייייי

אוורירי נימוח ורוצים עוד טעם מענג

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 200 גרם קמח כוסמין מנופה
  • 200 גרם קמח תפודים
  • 600 גרם קמח לבן
  • 2.1/2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כוסות מיץ תפוזים
  • 1/2 כוס מים פושרים
  • תמצית ווניל
  • כף גרד תפוז
  • ביצה
  • למילוי
  • ממרח תמרים
  • אגוזים קלויים
  • קצוצים גס
  • קינמון
  • נוטלה
  • לסירופ
  • 1.1/2 כוסות סוכר
  • סחיטה מ-1/4 לימון
  • כוס סוכר
  • להכנת הסירופ
  • מרתיחים ומבשלים מספר דקות
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת הביגלה .


  • 2

    מעבירים המרכבים לקערת מיקסר מערבבים ולשים..


  • 3

    מתפיחים כ-30-40 דקות לוקחים גוש מהבצק .


  • 4

    מרדדים על משטח מעט מקומח. מורחים מהמלית.


  • 5

    מפזרים קינמון אגוזים. ומגלגלים לרולדות קטנטנות. .


  • 6

    לצורות שרוצים. מניחים בתבנית אפיה מרופדת. .


  • 7

    להתפחה שניה כ-15-20 דקות. מברישים ביצה .


  • 8

    מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות..


  • 9

    אופים להזהבה יפה ברגע שיוצאים מהתנור .


  • 10

    מיד להבריש בסירופ מספר פעמים. .


1

הכנת הביגלה .


2

מעבירים המרכבים לקערת מיקסר מערבבים ולשים..


3

מתפיחים כ-30-40 דקות לוקחים גוש מהבצק .


4

מרדדים על משטח מעט מקומח. מורחים מהמלית.


5

מפזרים קינמון אגוזים. ומגלגלים לרולדות קטנטנות. .


6

לצורות שרוצים. מניחים בתבנית אפיה מרופדת. .


7

להתפחה שניה כ-15-20 דקות. מברישים ביצה .


8

מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות..


9

אופים להזהבה יפה ברגע שיוצאים מהתנור .


10

מיד להבריש בסירופ מספר פעמים. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים