ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מרתיחים ומבשלים מספר דקות
אופן ההכנה
-
1
הכנת הביגלה .
-
2
מעבירים המרכבים לקערת מיקסר מערבבים ולשים..
-
3
מתפיחים כ-30-40 דקות לוקחים גוש מהבצק .
-
4
מרדדים על משטח מעט מקומח. מורחים מהמלית.
-
5
מפזרים קינמון אגוזים. ומגלגלים לרולדות קטנטנות. .
-
6
לצורות שרוצים. מניחים בתבנית אפיה מרופדת. .
-
7
להתפחה שניה כ-15-20 דקות. מברישים ביצה .
-
8
מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות..
-
9
אופים להזהבה יפה ברגע שיוצאים מהתנור .
-
10
מיד להבריש בסירופ מספר פעמים. .
1
הכנת הביגלה .
2
מעבירים המרכבים לקערת מיקסר מערבבים ולשים..
3
מתפיחים כ-30-40 דקות לוקחים גוש מהבצק .
4
מרדדים על משטח מעט מקומח. מורחים מהמלית.
5
מפזרים קינמון אגוזים. ומגלגלים לרולדות קטנטנות. .
6
לצורות שרוצים. מניחים בתבנית אפיה מרופדת. .
7
להתפחה שניה כ-15-20 דקות. מברישים ביצה .
8
מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות..
9
אופים להזהבה יפה ברגע שיוצאים מהתנור .
10
מיד להבריש בסירופ מספר פעמים. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים