אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

323
צפיות

גראט תפוח אדמה עם גבינה

המתכון של
גראט תפוח אדמה עם גבינה

רולדת תפו"א עם גבינות טעימה ביותר ומיוחדת

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 3 תפו"א
  • גבינה מוצרלה וצהובה לפיזור על תפוחי האדמה ובנייר הפרגמנט
  • 2 כפיות מלח
  • עלי תרד
  • 2 כפות שמן זית
  • גבינת ריקוטה
  • גבינת מוצרלה לפיזור מעל התרד והריקוטה
אופן ההכנה
  • 1

    מרפדים תבנית בנייר אפייה מפזרים גבינת מוצרלה וגבינה צהובה ומסדרים את תפוחי האדמה בצורת מניפה, .


  • 2

    מעל תפוחי האדמה מפזרים שוב גבינת מוצרלה וצהובה מכניסים לתנור ל-180 מע' למשך 30 דקות..


  • 3

    במחבת מחממים 2 כפות שמן זית מוסיפים את התרד ומטגנים מוסיפים מלח פלפל שחור מטגנים עד לריכוך,.


  • 4

    מעבירים לקערה ומוסיפים את גבינת הריקוטה ומערבבים עד לאיחוד החומרים..


  • 5

    מוציאים את התבנית ומפזרים מעל את הגבינה עם התרד מפזרים מעל גבינת מוצרלה מגלגלים לרולדה מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ואופים במשך 15 דקות..


  • 6

    מקררים מעט ופורסים לפרוסות אוכלים עם סלט ירקות טרי .


1

מרפדים תבנית בנייר אפייה מפזרים גבינת מוצרלה וגבינה צהובה ומסדרים את תפוחי האדמה בצורת מניפה, .


2

מעל תפוחי האדמה מפזרים שוב גבינת מוצרלה וצהובה מכניסים לתנור ל-180 מע' למשך 30 דקות..


3

במחבת מחממים 2 כפות שמן זית מוסיפים את התרד ומטגנים מוסיפים מלח פלפל שחור מטגנים עד לריכוך,.


4

מעבירים לקערה ומוסיפים את גבינת הריקוטה ומערבבים עד לאיחוד החומרים..


5

מוציאים את התבנית ומפזרים מעל את הגבינה עם התרד מפזרים מעל גבינת מוצרלה מגלגלים לרולדה מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ואופים במשך 15 דקות..


6

מקררים מעט ופורסים לפרוסות אוכלים עם סלט ירקות טרי .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים