ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
למלית
-
300 גרם ברוקולי של סנפרוסט קצוץ דק
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) שופכים את התערובת לקערת המיקסר את מוסיפים שמן מים סוכר ומערבלים ורק בסוף את המלח .
-
3
2) מגלגלים לכדור ומכסים את הבצק בניילון נצמד להתפחה ל 45 דקות .
-
4
3) הכנת המלית .
-
5
מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את הברוקולי ותבלינים ומטגנים עוד כמה דקות .
-
6
4) מוסיפים את הגבינה לבנה מערבבים ומקררים .
-
7
5)מקשקשים את הביצים ומוסיפים אותם לתערובת מערבבים היטב .
-
8
6)מרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ קורצים עיגול בקוטר 24 ס"מ ומניחים על תבנית פיירקס ומרדדים רצועה בקוטר התבנית.
-
9
7)שופכים את התערובת על הקלתית חותכים קוביות גבינה צהובה ומניחים מעל .
-
10
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30 דקו.
1
.
2
1) שופכים את התערובת לקערת המיקסר את מוסיפים שמן מים סוכר ומערבלים ורק בסוף את המלח .
3
2) מגלגלים לכדור ומכסים את הבצק בניילון נצמד להתפחה ל 45 דקות .
4
3) הכנת המלית .
5
מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את הברוקולי ותבלינים ומטגנים עוד כמה דקות .
6
4) מוסיפים את הגבינה לבנה מערבבים ומקררים .
7
5)מקשקשים את הביצים ומוסיפים אותם לתערובת מערבבים היטב .
8
6)מרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ קורצים עיגול בקוטר 24 ס"מ ומניחים על תבנית פיירקס ומרדדים רצועה בקוטר התבנית.
9
7)שופכים את התערובת על הקלתית חותכים קוביות גבינה צהובה ומניחים מעל .
10
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30 דקו.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים