1) מכניסים את כל החומרים לקערת מיקסר ומערבבים עד לקבלת בצק חלק ומעט דביק וזה בסדר .
2
2) מכסים את הבצק ומתפיחים כ שעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
3
3) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים לבלבן לעובי של 3 מ"מ.
4
4) מחלקים את הצנצנת לשני חלקים שווים מורחים בנדיבות .
5
5) חוצים את הרולדה לאורכה ומגלגלים את שני החלקים לצורת בורג..
6
6) מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות .
7
כ 30 דקות.
8
7)אופן ההכנת הסירופ .
9
בסיר קטן שופכים מים מוסיפים את הסוכר ומיץ לימון , מביאים לרתיחה על להבה גבוהה ומבשלים במשך 5 דקות עד שכל הסוכר מתמוסס ועד לקבלת סירופ מעט דביק , מסירים מהאש מצננים מעט בטמפרטורת החדר. כשהעוגות מוכנות מברישים אותן בנדיבות בסירופ, ומגישים..
10
בתאבון 😋😋.
1
1) מכניסים את כל החומרים לקערת מיקסר ומערבבים עד לקבלת בצק חלק ומעט דביק וזה בסדר .
2
2) מכסים את הבצק ומתפיחים כ שעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
3
3) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים לבלבן לעובי של 3 מ"מ.
4
4) מחלקים את הצנצנת לשני חלקים שווים מורחים בנדיבות .
5
5) חוצים את הרולדה לאורכה ומגלגלים את שני החלקים לצורת בורג..
6
6) מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות .
7
כ 30 דקות.
8
7)אופן ההכנת הסירופ .
9
בסיר קטן שופכים מים מוסיפים את הסוכר ומיץ לימון , מביאים לרתיחה על להבה גבוהה ומבשלים במשך 5 דקות עד שכל הסוכר מתמוסס ועד לקבלת סירופ מעט דביק , מסירים מהאש מצננים מעט בטמפרטורת החדר. כשהעוגות מוכנות מברישים אותן בנדיבות בסירופ, ומגישים..