לןגן

מאפה שמרים במילוי ממרח שוקולד איגוזים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/03/2020 | 03:12
מאפה שמרים במילוי ממרח שוקולד איגוזים

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

אופן הכנה

  1. 1) מכניסים את כל החומרים לקערת מיקסר ומערבבים עד לקבלת בצק חלק ומעט דביק וזה בסדר

  2. 2) מכסים את הבצק ומתפיחים כ שעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו

  3. 3) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים לבלבן לעובי של 3 מ"מ

  4. 4) מחלקים את הצנצנת לשני חלקים שווים מורחים בנדיבות

  5. 5) חוצים את הרולדה לאורכה ומגלגלים את שני החלקים לצורת בורג.

  6. 6) מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות

  7. כ 30 דקות

  8. 7)אופן ההכנת הסירופ

  9. בסיר קטן שופכים מים מוסיפים את הסוכר ומיץ לימון , מביאים לרתיחה על להבה גבוהה ומבשלים במשך 5 דקות עד שכל הסוכר מתמוסס ועד לקבלת סירופ מעט דביק , מסירים מהאש מצננים מעט בטמפרטורת החדר. כשהעוגות מוכנות מברישים אותן בנדיבות בסירופ, ומגישים.

  10. בתאבון 😋😋