אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

514
צפיות

פיצה

המתכון של
פיצה

הכי טעים והכי כיף וממש קל להכין בבית פיצה

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 קג׳ קמח
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס שמן
  • מים פושרים לפי הצורך בערך 3 כוסות
  • לרוטב בגירסה המהירה
  • קופסת רסק בינונית
  • שמן זית
  • כפית שום כתוש
  • מלח
  • פילפל
  • אורגנו
  • מעט מים חמים לדילול הרוטב בערך רבע כוס
אופן ההכנה
  • 1

    להניח בקערה מלח .


  • 2

    מעליו לשים סוכר וקמח .


  • 3

    מעל הכל את השמרים .


  • 4

    להוסיף שמן ואחכ מים בהדרגה .


  • 5

    ללוש טוב למשך 10 דקות כדי לפתח רשת גלוטן טובה יש בצק יצא אורירי.


  • 6

    להתפיח עד להכפלת הנפח.


  • 7

    לצור כדורים .


  • 8

    לרדד למעיין פיתה .


  • 9

    למרוח מעט רוטב .


  • 10

    להכניס לתנור על 180 מעלות לחצי אפיה בערך 10 דקות .


  • 11

    להוציא למרוח בנדיבות רוטב .


  • 12

    לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת .


  • 13

    תוספות לפי בחירה זיתים תירס פיטריות וכו׳ .


  • 14

    לאפות שוב עד שהגבינה נמסה והפיצה משחימה .


1

להניח בקערה מלח .


2

מעליו לשים סוכר וקמח .


3

מעל הכל את השמרים .


4

להוסיף שמן ואחכ מים בהדרגה .


5

ללוש טוב למשך 10 דקות כדי לפתח רשת גלוטן טובה יש בצק יצא אורירי.


6

להתפיח עד להכפלת הנפח.


7

לצור כדורים .


8

לרדד למעיין פיתה .


9

למרוח מעט רוטב .


10

להכניס לתנור על 180 מעלות לחצי אפיה בערך 10 דקות .


11

להוציא למרוח בנדיבות רוטב .


12

לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת .


13

תוספות לפי בחירה זיתים תירס פיטריות וכו׳ .


14

לאפות שוב עד שהגבינה נמסה והפיצה משחימה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים