ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
מים פושרים לפי הצורך בערך 3 כוסות
-
-
-
-
-
-
-
-
מעט מים חמים לדילול הרוטב בערך רבע כוס
אופן ההכנה
-
1
להניח בקערה מלח .
-
2
מעליו לשים סוכר וקמח .
-
3
מעל הכל את השמרים .
-
4
להוסיף שמן ואחכ מים בהדרגה .
-
5
ללוש טוב למשך 10 דקות כדי לפתח רשת גלוטן טובה יש בצק יצא אורירי.
-
6
להתפיח עד להכפלת הנפח.
-
7
לצור כדורים .
-
8
לרדד למעיין פיתה .
-
9
למרוח מעט רוטב .
-
10
להכניס לתנור על 180 מעלות לחצי אפיה בערך 10 דקות .
-
11
להוציא למרוח בנדיבות רוטב .
-
12
לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת .
-
13
תוספות לפי בחירה זיתים תירס פיטריות וכו׳ .
-
14
לאפות שוב עד שהגבינה נמסה והפיצה משחימה .
1
להניח בקערה מלח .
2
מעליו לשים סוכר וקמח .
3
מעל הכל את השמרים .
4
להוסיף שמן ואחכ מים בהדרגה .
5
ללוש טוב למשך 10 דקות כדי לפתח רשת גלוטן טובה יש בצק יצא אורירי.
6
להתפיח עד להכפלת הנפח.
7
לצור כדורים .
8
לרדד למעיין פיתה .
9
למרוח מעט רוטב .
10
להכניס לתנור על 180 מעלות לחצי אפיה בערך 10 דקות .
11
להוציא למרוח בנדיבות רוטב .
12
לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת .
13
תוספות לפי בחירה זיתים תירס פיטריות וכו׳ .
14
לאפות שוב עד שהגבינה נמסה והפיצה משחימה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים