ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
1/2 כוס סוכר אפשר רק 3 כפות
-
-
-
2 וחצי כוסות מים ללוש אם צריך להוסיף עוד קצת מים
-
-
1 חלמון עם מעט מים,מעט מלח ומעט סוכר דמררה
-
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה שמרים, סוכר וכוס מים מהברז ולהמתיו רבע שעה בערך .
-
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
-
3
לכסות ולהתפיח בערך חצי שעה , ללוש ושוב התפחה .
-
4
לחלק את הבצק אפשר ל16 יחידות .
-
5
לתת כמה דקות לנוח לרדד ולגלגל כמו רולדה או כל צורה שאוהבים.
-
6
להניח בתבנית על נייר אפיה ולהתפיח בערך חצי שעה .
-
7
לחמם תנור 200 מעלות .
-
8
למרוח ביצה ולפזר מעל שומשום ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה .
-
9
השמשתי בכוס חד פעמי שתיה חמה .
-
10
בהצלחה .
1
לשים בקערה שמרים, סוכר וכוס מים מהברז ולהמתיו רבע שעה בערך .
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
3
לכסות ולהתפיח בערך חצי שעה , ללוש ושוב התפחה .
4
לחלק את הבצק אפשר ל16 יחידות .
5
לתת כמה דקות לנוח לרדד ולגלגל כמו רולדה או כל צורה שאוהבים.
6
להניח בתבנית על נייר אפיה ולהתפיח בערך חצי שעה .
7
לחמם תנור 200 מעלות .
8
למרוח ביצה ולפזר מעל שומשום ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה .
9
השמשתי בכוס חד פעמי שתיה חמה .
10
בהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים