לןגן

לחמניות רכות ללא ביצים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 19/10/2019 | 18:53
לחמניות רכות ללא ביצים

תקציר המתכון: קל להכנה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים, סוכר וכוס מים מהברז ולהמתיו רבע שעה בערך

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים

  3. לכסות ולהתפיח בערך חצי שעה , ללוש ושוב התפחה

  4. לחלק את הבצק אפשר ל16 יחידות

  5. לתת כמה דקות לנוח לרדד ולגלגל כמו רולדה או כל צורה שאוהבים

  6. להניח בתבנית על נייר אפיה ולהתפיח בערך חצי שעה

  7. לחמם תנור 200 מעלות

  8. למרוח ביצה ולפזר מעל שומשום ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה

  9. השמשתי בכוס חד פעמי שתיה חמה

  10. בהצלחה